.

2017. március 21., kedd

Zöldhagymás-olajbogyós tortilla


Hozzávalók (3személyre): 25 dkg krumpli, 10 dkg sajt, 6 tojás, 1 piros húsú paprika, 4 újhagyma, maréknyi vegyes olajbogyó, petrezselyemzöld, só, bors, olaj.

 Elkészítése: A krumplit meghámozzuk, vékony szeletekre vágjuk. A hagymát felaprítjuk, a paprikát kockára vágjuk. Olajon a krumplit 10 percet pirítjuk, rászórjuk a hagymát, a paprikát, együtt még 5 percet pirítjuk, majd hozzáadjuk az olajbogyót. A felvert tojásokat sóval, borssal ízesítjük, belevegyítjük a lereszelt sajtot és a zöldségekre öntjük. Előmelegített sütőben 200 fokon megsütjük, majd cikkekre vágva kínáljuk.


 Megjegyzés: Megszórhatjuk petrezselyemzölddel és tejfölt adhatunk mellé.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése